مس ایران در راه پیشرفت قدم می گذارد.
اواخر اردیبهشت ماه و در جلسهای با حضور اعضای هیأتمدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و شورای معاونان ایمیدرو، «اردشیر سعد محمدی» بهعنوان عضو موظف هیأتمدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران انتخاب شد.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران در تازه ترین مصاحبه خود گفت: در پایان سال ۹۷ رتبه شرکت مس در بین ۵۰ شرکت فعالتر بورس از ۳۰ به ۳ ارتقا یافت که این رتبه بر اساس آخرین گزارش سازمان بورس برای سهماهه نخست سال ۹۸ همچنان حفظ شده است.
وی با تاکید بر ارزش بنیادی شرکت ملی صنایع مس ایران در بین شرکتهای کشور و سودآوری آن برای سهامداران طی سالهای متمادی افزود: شرکت مس در ۱۲ سال گذشته بازدهی مثبت ۱۶۱۶ درصدی را نصیب سهامدارانش کرده است. وی حفظ جایگاه شرکت مس و افزایش سودآوری باید استراتژی شرکت مس را بر مبنای توسعه اکتشافات و بهرهبرداری از طرحهای توسعه و افزایش تولید می داند و معتقد است در این صورت علاوه بر حفظ موقعیت کنونی شاهد ارتقای رتبه تولید در بین شرکتهای برتر دنیا باشیم.
پنج عامل بنیادی برای تصمیمگیری در اجرای طرحهای توسعه بنا به نظر آقای سعد محمدی شامل: نبود جایگزین مناسب برای مس، افزایش مصرف کشورها بهویژه چین، آمریکا و آلمان با ۵/ ۶۱درصد از کل مصرف مس دنیا، استراتژی آمریکا مبنی بر بازسازی زیرساختها و تقویت عوامل بنیادی ازجمله موارد الکتریکال، فرودگاهها، صنایع هوایی و فضایی، می باشد.
از دیگر اظهارات اردشیر سعدمحمدی در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ملی صنایع مس به برنامه های تدوین استراتژی آینده شرکت مس می توان اشاره کرد. که علاوه بر موارد بالا باید به سیاستگذاریهای معدنی دنیا هم توجه کرد. ایشان با بیان اتحادیه اروپا به عنوان نمونه افزود: اتحادیه اروپا در بخش صنعت و معدن استراتژی برای سرمایهگذاریهای سودده طی ۱۰ سال آینده تدوین کرده است که در آن ۲۰ عنصر و ماده جهت سرمایهگذاری مشخص شده است.
آهن ۲۰ مطمئن ترین سایت برای تبلیغات آهن آلات
متوسط قیمت جهانی مس طی ۵ سال آینده به بیش از ۷۵۰۰ دلار بر تن میرسد، و امروزه به ازای هر تن مس حدود ۱۲ هزار و ۵۷۰ دلار سرمایهگذاری لازم است که این میزان در ایران به ۸ هزار دلار میرسد؛ مدیرعامل شرکت مس هم چنین گفت: اکنون جمع ذخایر قطعی شرکت مس به ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن میرسد که با اکتشافات جدید این میزان افزایش خواهد یافت؛ در نتیجه با ذخایر کنونی تا ۵۰ سال و با اکتشافات تکمیلی تا ۱۰۰ سال ذخیره خواهیم داشت.